AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 27.5.2024

"Suunnitelmamme toimi täydellisesti" - SJK iski debytanttimaalintekijöiden johdolla

"Suunnitelmamme toimi täydellisesti" - SJK iski debytanttimaalintekijöiden johdolla

SJK haki vakuuttavat pisteet Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerho palasi ottelutauoltaan vakuuttavalla tavalla, kun SJK haki Lahdesta rökälevoiton. Kerho kaatoi FC Lahden 4–0 ja nousi Veikkausliigassa kolmanneksi.

SJK näytti heti alusta lähtien, kumpi määrää maanantai-illan tahdin, sillä kotijoukkueella ei ollut mitään palaa seinäjokelaisryhmän edessä. Kerho löi pelin pakettiin jo avausjaksolla iskien kaikki maalinsa ensimmäisen 45-minuuttisen aikana.

SJK kirjautti tilastoihin neljä eri maalintekijää, joista Fallou Ndiaye, Babacar Fati ja Salim Yussif tekivät kukin ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa.

- Olen todella iloinen siitä, että kolme pelaajaamme teki tänään ensimmäiset liigamaalinsa. Kaksi heistä pelasi viime kaudella Akatemiassa, mikä on taas yksi osoitus siitä, että valitsemamme tie tuottaa tulosta. Kokonaisuudessaan olen tietenkin todella tyytyväinen siihen, että teimme ottelussa neljä maalia, mutta olisimme voineet tehdä vielä pari lisääkin.

- Tämä oli kuitenkin väkevä esitys meiltä, iloitsi SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

Kokonaisuutena ottelu sujui Lehtisen mukaan suunnitelman mukaisesti ja tämä ilahdutti vielä erityisesti.

- Meillä oli selkeä ottelusuunnitelma. Halusimme prässätä korkealta, voittaa kakkospallot ja antaa laadukkaat ensimmäiset syötöt riiston jälkeen. Suunnitelmamme toimi täydellisesti, ja loimme useita paikkoja. Myös joukkueen yhteispeli, päättäväisyys ja ratkaisut boksissa olivat isoja asioita tänään.

Lisää uutisia