AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 27.5.2024

"Halutonta, mautonta ja surkeaa peliä" - FC Lahti ei selitellyt tappiota SJK:lle

"Halutonta, mautonta ja surkeaa peliä" - FC Lahti ei selitellyt tappiota SJK:lle

FC Lahti jäi SJK:n jalkoihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden maanantai-ilta oli synkkä, kun joukkue joutui taipumaan kotonaan SJK:lle selkein 0-4-lukemin.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg pahoitteli omiensa tämänpäiväistä esitystä. Lindberg otti omaan piikkiinsä sen, että ei kyennyt psyykkaamaan joukkuetta otteluun. Lindberg kertoi, että joukkue piti heti ottelun jälkeen pitkän palaverin.

– Pahoitteluni kaikille, jotka joutuivat katsomaan meidän esitystämme tänään joko paikan päällä tai Ruudun välityksellä. En pystynyt psyykkaamaan valmentajana joukkuetta valmiiksi tähän peliin. Kävimmekin pelin jälkeen jo pitkän palaverin pelaajien kanssa, että emme voi esiintyä näin.

- Nyt pitää muuttaa harjoitusviikon aikana se mentaliteetti nollasta sataan, Lindberg kertoi suoraan.

FC Lahden kapteeni ja täydet minuutit ottelussa pelannut Mikko Viitikko oli ottelun jälkeen erittäin pettynyt omiensa suoritukseen. Hän ei tarkalleen osannut analysoida, mitkä kaikki asiat menivät pieleen. Sen sijaan hän ei säästellyt adjektiiveja ensimmäistä jaksoa kuvatessa.

– Ensimmäinen jakso ja 4–0 taulussa. En pysty vielä sanomaan, mikä kaikki siinä meni pieleen, mutta ainakin hävisimme jokaisen pallon. Se oli halutonta, mautonta ja surkeaa peliä meiltä, Viitikko tiivisti.


Lisää uutisia