AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2024

​EIF perusti rahaston tukemaan stadionin parannusta – Tim Sparv suojelijana

​EIF perusti rahaston tukemaan stadionin parannusta – Tim Sparv suojelijana

Captain's Ballinkin saanut Tim Sparv on EIF:n tukena. (Kuva: Juha Tamminen)

EIF Ab on perustanut rahaston, jolla tuetaan Ekenäs Sparbank Arenan parannustöitä.

EIF:n nousu Veikkausliigaan täksi kaudeksi oli haaste paitsi seuralle myös Raaseporin kaupungille. Kaupunki on sitoutunut stadionin parantamiseen siten, että se täyttää Veikkausliigan lisenssimääräykset.

Myös EIF Ab on osaltaan sitoutunut rahoittamaan kustannuksia ja sen takia on perustettu rahasto, jonka tarkoituksena on tarjota kanava jokaiselle, jolla on halua ja mahdollisuus lähteä mukaan tukemaan.

Summa on täysin vapaavalintainen ja menee kokonaisuudessaan stadionin parannustöihin. Parannukset eivät toki auta vain EIF:n Veikkausliigajoukkuetta, vaan myös naisten ja juniorien joukkueita sekä kouluja.

Rahaston suojelijana toimii pitkäaikainen entinen Huuhkajakapteeni Tim Sparv.

- Vaikka juureni ovat Pohjanmaalla ja kotini Prahassa, olen seurannut EIF:n kehitystä suuresti ihaillen. En voi kuin nostaa hattua tehdylle työlle, pienin resurssein mutta suurella sydämellä EIF ja Tammisaari on nostettu jalkapallon salonkeihin, Sparv kuvaa.

- Jalkapalloseuran toimiminen korkeimmalla tasolla ei kuitenkaan ole ilmaista ja nyt seura tarvitsee kaikkien tukea Tammisaaressa ja sen myötä EIF saa kentän, jonka toiminta tarvitsee. Olen mukana tukemassa ja toivon sisimmässäni, että sinäkin haluat olla mukana.

Tarkemmat tiedot osallistumisesta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia