AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2024

AC Oulu haastaa Hakan: "Pisteodottaman mukaan meidän pitäisi olla paljon korkeammalla"

AC Oulu haastaa Hakan: "Pisteodottaman mukaan meidän pitäisi olla paljon korkeammalla"

Rauno Ojanen luottaa kauden avausvoiton tulevan pian. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu hakee perjantaina kauden ensimmäistä voittoaan, kun oululaiset ovat FC Hakan vieraana Valkeakosken Tehtaan kentällä.

AC Oulun valmentaja Rauno Ojanen odottaa mielenkiintoista ottelua.

- FC Haka on aloittanut kautensa hyvin, mutta ylittänyt selvästi pisteodottamansa. Erityisesti kotona Haka on ollut vahva. Joukkue on roolitettu selkeästi ja pelaajien vahvuudet on saatu esille. Hakassa on useita hyviä yksilöitä, jotka ovat ratkoneet heille pelejä, mutta silti heidän joukkuepelaaminen näyttää kivijalalta, mikä tuo heille pisteitä, Ojanen pohtii AC Oulun sivuilla.

- Meidän alkukausi on sujunut reilusti alle odotusten, mutta pisteodottaman mukaan meidän pitäisi olla paljon korkeammalla. Tilastot ovat kuitenkin vain tilastoja ja pelit voitetaan kentällä. Olemme olleet riittävän vaarallisia hyökkäyspäässä ja onnistuneet maalinteossa joka pelissä. Koko joukkueen puolustamisessa on vielä paljon parannettavaa ja ensimmäinen nollapeli odottaa edelleen itseään, Ojanen puntaroi.

FC Haka - AC Oulu Tehtaan kentällä perjantaina 24.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia