AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2024

​Tampere v Helsinki, osa 2 – Bolt Arena täyttymässä, miten vastaa Tammela?

​Tampere v Helsinki, osa 2 – Bolt Arena täyttymässä, miten vastaa Tammela?

Bolt Arena on täyttymässä viimeistä paikkaa myöten. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Viime perjantaina kirjattiin sekä Ilveksen että HJK:n kotiotteluissa komeat yleisömäärät ja keskiviikkoiltana odotellaan samankaltaisia lukemia.

Ilves ja Tampere veivät yleisömääräkisan avausosan reilun 500 katsojan erolla. Nyt HJK ja Helsinki ovat ottamassa revanssia. HJK ilmoitti keskiviikkoaamuna, että paikallisotteluun Gnistania vastaan on jäljellä enää muutamia lippuja. HJK:lla on keskiviikkona ns. paikallisotteluetu, joka viime perjantaina oli Ilveksen puolella. Tammelan Stadionillekin on myyty lippuja FC Inter -otteluun mukavaa tahtia, mutta vielä katsomosta löytyy tilaa.

Hyvänä kirittäjänä kaksikolle toimii keskiviikkona Lemonsoft Stadion, jossa kohtaavat kärkikamppailussa VPS ja KuPS. Vaasa joutuu toki lähtökohtaisesti antamaan tasoitusta Tampereelle ja Helsingille pienemmän yleisökapasiteettinsa myötä.

Hieno kolmen ottelun ilta on joka tapauksessa edessä. Jos et onnistu pääsylippua paikan päälle enää saamaan, kaikki ottelut ovat tuttuun tapaan katsottavissa suorana lähetyksenä Ruudusta. HJK-Gnistan on myös Ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa jo kello 17.15.

Veikkausliiga keskiviikkona 22.5.:

18.00 HJK – Gnistan, Bolt Arena (pääsyliput)
18.00 VPS – KuPS, Lemonsoft Stadion (pääsyliput)
20.00 Ilves – FC Inter, Tammelan Stadion (pääsyliput)

Lisää uutisia