AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 21.5.2024

Bolt Arenan odotettu seisomakatsomo avautuu keskiviikon HJK-Gnistan -otteluun

Bolt Arenan odotettu seisomakatsomo avautuu keskiviikon HJK-Gnistan -otteluun

Kuva: Mira Lönnqvist

Kauan toivottu seisomakatsomo ilmestyy Bolt Arenan Klubipäätyyn HJK:n keskiviikon paikallispelissä Gnistania vastaan.

Keskiviikon ottelussa Gnistania vastaan Klubipäädyssä voi katsoa peliä ja kannustaa Klubia seisomakatsomossa. Katsomopenkit ruuvataan irti maalin takaa olevista katsomolohkoista 144 ja 145.

Kyseessä on kokeilu, joka kestää kesän ensimmäiseen eurokarsintojen kotipeliin saakka, jolloin penkit palautetaan UEFA:n vaatimuksesta. Penkit pysyvät loppukauden ajan paikallaan, mutta HJK:n tavoitteena on, että seisomakatsomo tekisi paluun kokonaisuudessaan kaudella 2025, mikäli UEFA sallii seisomakatsomot myös europeleihin.

Lisäksi Klubipäädyn lohkojen 145 ja 146 väliin tulee aita, jolla erotetaan K18- ja ikärajattomat katsomolohkot (146-148) toisistaan. Näin ollen anniskelukatsomolohkot palaavat jo Gnistan-matsissa. Täysi-ikäinen voi siirtyä ikärajattomasta katsomolohkosta anniskelukatsomon puolelle 145 ja 146 välisten katsomolohkojen portaiden yläpäästä esimerkiksi hakemaan purtavaa kioskeista ja saapua takaisin lippuansa näyttämällä.

Klubipäädyn ikärajattoman katsomonosan palvelut löytyvät Pääkatsomon puolelta. Näin ollen Klubipäädyn ikärajattomasta katsomonosasta on pääsy Pääkatsomon puolelle.

HJK - Gnistan Bolt Arenalla keskiviikkona 22.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia