AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 22.4.2024

VPS ei ole yllättänyt Antti Niemeä – ”Vepsua veikattiin yllättävän alas”

VPS ei ole yllättänyt Antti Niemeä – ”Vepsua veikattiin yllättävän alas”

VPS ja SJK porskuttavat Veikkausliigan kärjessä kolmen kierroksen jälkeen. (Kuva: Apollo Photo)

Veikkausliigaa on takana kolme kierrosta ja viikonloppuna nähtiin jälleen tukku viihdyttäviä otteluita.

Viime kierroksen studio-ottelun nähtiin FC Interin ja KuPS:n välinen kohtaaminen. Lopulta ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 1-1-tasapeliin.

- Inter ja KuPS oli aika kaksijakoinen peli eikä kumpikaan saanut ehjää 90-minuuttista. Inter oli pallollisena parempi ensimmäisellä puoliajalla ja KuPS toisella. Luulen, ettei kumpikaan ole oikein tyytyväinen pelaamiseensa, Ruudun asiantuntija Antti Niemi ruotii viime kierroksen ottelua.

Kolmen kierroksen jälkeen sarjan kärjessä porskuttavat Pohjanmaan seurat VPS ja SJK ja hännillä ovat vielä voitoitta olevat EIF ja Ilves. Niemen mukaan etenkin VPS:n ja Ilveksen alkukaudet pistävät silmään.

- Nuo ovat varmasti ne kaksi nostoa jotka yhdeksän kymmenestä tekisi. Vepsua veikattiin mielestäni yllättävän alas, vaikka siellä toki vaihtuvuutta viime kaudesta on ollut, mutta Jussi Nuorela on osoittanut pystyvänsä operoimaan hyvin. Edelleenkin tässä mennään vasta alkukaudesta. En silti olisi yllättynyt, jos VPS on ylemmässä loppusarjassa.

- Ilves on varmasti ennakko-odotuksiin nähden ollut pettymys. Heillä oli hyvä noste päällä, olosuhteet ovat hienot ja kunnossa ja seurassa on ollut tekemisen meininki. Alkukausi on varmasti ollut heille pettymys, mutta olen varma heidän vielä parantavan kauden edetessä, Niemi käy alkukierrosten huomioita läpi.

Ruudun seuraava studio-ottelu on edessä jo keskiviikkona, kun huomio kiinnittyy SJK:n ja HJK:n väliseen otteluun. Ottelu alkaa kello 19.00 ja Ruudun studio käynnistyy 18.15. Studiossa keskustelua johtaa Tero Karhu ja asiantuntijoina nähdään Mehmet Hetemaj sekä David Ramadingaye.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia