AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 22.4.2024

​Gnistan ja KTN Siivouspalvelut yhteistyöhön - paikallista oulunkyläläistä

​Gnistan ja KTN Siivouspalvelut yhteistyöhön - paikallista oulunkyläläistä

Kuva: Juhani Järvenpää

Gnistan ja KTN Siivouspalvelut ilmoittavat aloittavansa yhteistyön.

KTN Siivouspalvelut Oy:n juuret juontavat Oulunkylään, minkä takia heillä on vahva halu pitää huolta alueesta sekä panostaa paikallisyhteisöön. Yritys on vakiintunut toimija Oulunkylän alueella tarjoten laadukkaita siivouspalveluita muun muassa kotitalouksille ja taloyhtiöille. Yrityksellä on entuudestaan yhteys seuraan, sillä he ovat aikaisemmin tukeneet Gnistanin junioreita, mutta nyt yhteistyötä syvennetään monella eri osa-alueella.

KTN Siivouspalvelut Oy huolehtii yli 100 000 kerrosneliön siisteydestä kuukausitasolla niin päivittäissiivouksen kuin suursiivousten osalta. Yritys uskoo, että siivoukseen tehtävä investointi tuo säästöä pidemmällä aikavälillä materiaalien käyttöiän pidentymisen myötä.

Yhteistyön kunniaksi KTN Siivouspalvelut järjestää Instagramissa ja Facebookissa "Kuukauden siistein pelaaja -arvonnan", jossa on mahdollisuus voittaa lippuja Gnistanin Veikkausliigan kotiotteluihin. KTN Siivouspalvelut toimii myös otteluisäntänä 4.8.2024 pelattavassa Gnistan-VPS -ottelussa.

KTN Siivouspalvelut toimitusjohtaja Ilkka Syrjälä ja tuotepäällikkö Jonne Syrjälä ovat innossaan yhteistyöstä.

– Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä ja innoissamme päästessämme olemaan osa Gnistanin ensimmäistä Veikkausliigakautta. Meillä on vahva side Oulunkylään ja paljon yhteisiä arvoja Gnistanin kanssa, mikä tekee yhteistyöstämme merkityksellisen.

Lisää uutisia