AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2024

"Sarjakärjessä on tietysti mukavaa" - VPS:n vahva putki viime kaudelta saa jatkoa

"Sarjakärjessä on tietysti mukavaa" - VPS:n vahva putki viime kaudelta saa jatkoa

VPS ja Gnistan pelasivat vauhdikkaan ottelun. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n hyvä alkukausi sai jatkoa 3-2-voitolla Gnistanista ja itse asiassa vahva ote on jatkunut viime vuoden heinäkuusta lähtien..

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela toteaa, että vaikka 20 ottelun mittaisesta tappiottomasta putkesta on oltava seurana ylpeä, ei joukkue ole ajatellut sitä lähes lainkaan. Nuorelan mukaan kauden loistava tuloksellinen aloitus tuo joukkueelle paljon itsevarmuutta tulevia pelejä ajatellen.

- Putkea ei ole tullut niinkään ajateltua, koska otteluiden välissä oli pitkä talvi. Kauden aloitus on ollut meidän puolestamme tuloksellisesti loistava, mutta olemme pelanneet kautta vain kolme peliä.

- Sarjakärjessä on parhaillaan tietysti mukavaa, mutta tässä kohtaa sillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä. Se antaa vain uskoa meille siihen, että pystymme pärjäämään, ja meidän on painettava lisää hommia.

Lauantain ottelun Nuorela uskoo olleen katsojille viihdyttävä.

- Todistimme oikein makean matsin. Gnistan pelaa hyvin samalla tavalla kuin me, ja odotinkin vauhdikasta peliä. Sen me saimme, Nuorela tuumaa.

Lisää uutisia