AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2024

"Toivottavasti Gnistan ei pääse laukomaan kertaakaan" - VPS valmiina isännöimään vahvasti aloittanutta nousijaa

"Toivottavasti Gnistan ei pääse laukomaan kertaakaan" - VPS valmiina isännöimään vahvasti aloittanutta nousijaa

Martti haukiojan tavoitteena on nollata Gnistan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi satavuotiasta kohtaa lauantaina Lemonsoft Stadionilla, kun VPS saa vieraakseen Veikkausliigataipaleensa puhtaalla pelillä avanneen Gnistanin.

VPS-toppari Martti Haukioja kertoo joukkueen hitsautuneen hyvin yhteen, ja näkee avoimen keskustelun olleen valttia ryhmän sisäisesti tapahtuvan kehityksen suhteen.

- Yhteistyömme joukkueen sisäisesti on lähtenyt käyntiin kentällä oikein mukavasti. Olemme saaneet paljon toistoja allemme, ja pikkuhiljaa alkaa hahmottua vahvasti myös se, minkälaisia pelaajia joukkueessamme on, Haukioja kertoo.

- Aina on asioita, mitä voimme parantaa, ja olemme hyvin avoimia keskustellessamme niistä. Haluan henkilökohtaisesti tuoda joukkueeseen lisää johtajuutta, minkä näen itselläni selvänä kehityskohteena.

Vepsun puolustuslinjassa viime ottelussakin valtavasti laukauksia blokannut Haukioja toteaa myös pilke silmäkulmassa, ettei halua Gnistanin saavan ainuttakaan laukausta kohti Vepsun maalia.

- Toivottavasti Gnistan ei pääse laukomaan meitä vastaan kertaakaan, jos heidän laitahyökkääjät ovat tehneet toistaiseksi sadan prosentin tehokkuudella laukauksistaan maaleja. Heitä ei saa päästä laukomaan, ja olemme toistaiseksi olemme olleet todella hyviä laukausten blokkaamisessa. Toivottavasti saamme laukojien tehokkuusprosentteja alaspäin, Haukioja naurahtaa.

VPS - Gnistan Lemonsoft Stadionilla lauantaina 20.4. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia