AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2024

"Piste on silti parempi kuin nolla pistettä" - FC Lahti jäi kaipaamaan voittoa

"Piste on silti parempi kuin nolla pistettä" - FC Lahti jäi kaipaamaan voittoa

Toni Lindberg jäi kaipaamaan täyttä pistepottia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kauden avausvoitto jäi vielä odottamaan itseään, kun lauantainen ottelu FC Hakaa vastaa päättyi 1-1-pistejakoon.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli pettynyt tasapeliin. Hänen mukaansa Lahti ei ollut ensimmäisellä jaksolla tarpeeksi terävä ja rohkea. Lindberg kuitenkin oli tyytyväinen toisen jakson peli-ilmeeseen, mutta hän harmitteli sitä, että voittomaali jäi paikoista huolimatta syntymättä.

– Ensimmäisellä jaksolla emme päässeet parhaaseen terään. Haka oli odotetun lainen, mutta meiltä puuttui tietty rohkeus. Toinen jakso oli huomattavasti parempaa. Nyt pitää ravistaa ketsuppipulloa, jotta se korkki poksahtaa auki. Nousimme kuitenkin tasapeliin ja piste on aina parempi kuin nolla pistettä. Tyytyväisempi olisin silti ollut voittoon, Lindberg kertoo.

Täydet 90 minuuttia uurastanut Julius Tauriainen oli niin ikään pettynyt tasapeliin. Hän myönsi, että ensimmäinen jakso ei ollut parasta Lahtea. Tauriaisen mukaan Lahdella olisi ollut maalipaikat myös voittomaaliin.

– Meidän toinen jaksomme oli hyvä. Paransimme ensimmäisestä jaksosta, jolla päästimme tyhmän maalin. Paikkoja meillä on kolmessa pelissä kyllä ollut, mutta olemme tuhlailleet. Toivottavasti nyt aukeaa.

- Tänään tuli paljon juoksua kulmalipulta toiselle kaikissa suunnissa. Emme päästäneet Hakaa moneen maalipaikkaan, joten se on positiivinen juttu. Vielä kun saisimme enemmän maaleja. Seuraavasta pelistä otamme sitten voiton, pelattiin se missä hyvänsä, Tauriainen summasi heti ottelun päätyttyä.

Lisää uutisia