AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2024

SJK-leirissä tiedetään: "Ilves on vaikea vastustaja"

SJK-leirissä tiedetään: "Ilves on vaikea vastustaja"

Pääseekö SJK juhlimaan perjantaina? (Kuva: Mika Alavesa)

Kahdesta ottelusta neljä pinnaa haalineen SJK:n Veikkausliiga-urakka jatkuu perjantaina Seinäjoen OmaSp Stadionilla Ilvestä vastaan.

Ilveksen kauden aloitus on ollut selvästi vaikeampi kuin SJK:lla ja tamperelaisjoukkue metsästääkin yhä avausvoittoaan. Ilves jäi kauden avauksessaan 0–0-tasapeliin FC Lahden kanssa ja viime viikonloppuna joukkue kärsi 4–6-tappion sarjanousija FC Gnistanille.

– Ilves on vaikea vastustaja. He tekivät viime ottelussa neljä maalia ja heillä on paljon laatua kokoonpanossa. He ovat tehneet isoja investointeja ja tavoittelevat paikkaa kolmen parhaan joukkoon, joten heillä on kovat paineet. He tulevat hakemaan täältä voittoa, mutta meillä on kova luotto itseemme, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen puntaroi.

SJK - Ilves OmaSP Stadionilla perjantaina 19.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia