AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2024

Gnistan ja HSL yhteistyöhön - ottelulipulla myös joukkoliikennelippu sadalle ensimmäiselle

Gnistan ja HSL yhteistyöhön - ottelulipulla myös joukkoliikennelippu sadalle ensimmäiselle

Mustapekka Areenalle kannattaa tulla joukkoliikenteen kyydillä. (Kuva: Juhani Järvenpää)

IF Gnistan ja HSL ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota ympäristöystävällinen ja kätevä vaihtoehto ottelutapahtumiin saapumiseen.

Gnistan haluaa kannustaa fanejaan saapumaan ottelutapahtumiin ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti julkisilla kulkuvälineillä. Seuran kotiareena, Mustapekka Areena, sijaitsee monien kulkuyhteyksien varrella, mikä tekee joukkoliikenteen hyödyntämisestä houkuttelevan vaihtoehdon. Jokaiseen kotiotteluun sadalle ensimmäisille irtolipun ostajalle tarjotaan mahdollisuus lunastaa HSL:n AB-lippu veloituksetta, mikä tekee ottelutapahtumaan saapumisesta entistäkin helpompaa ja houkuttelevampaa.

Gnistanin markkinointi- ja viestintävastaava Frans Enala on äärimmäisen tyytyväinen yhteistyöhön.

– Tämä yhteistyösopimus HSL:n kanssa on meille tärkeä askel kohti ympäristöystävällisempää ja vaivattomampaa tapaa saapua ottelutapahtumiin. Kannustamme fanejamme hyödyntämään joukkoliikennettä ja olemaan kaikin mahdollisin tavoin vastuullisia.

HSL:n myyntipäällikkö Artturi Järvi on yhteistyöstä myös erittäin iloinen.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota matkustajillemme mahdollisuuden saapua IF Gnistanin ottelutapahtumiin vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti joukkoliikenteen avulla. Tämä kumppanuus tukee HSL:n tavoitetta edistää kestävää liikkumista pääkaupunkiseudulla, ja odotamme innolla yhteistyötä IF Gnistanin kanssa.

Tarkemmat tiedot lippujen ostamisesta Gnistanin verkkosivuilla alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia