AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 15.4.2024

"Hyvä testi meille pelata kolme peliä viikon sisällä" - Gnistan tiistaina cupissa VJS/2:n vieraana

"Hyvä testi meille pelata kolme peliä viikon sisällä" - Gnistan tiistaina cupissa VJS/2:n vieraana

Jussi Leppälahti ei odota helppoa peliä tiistaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Gnistan kohtaa Suomen Cupin 3. kierroksella VJS/2:n vierasottelussa tiistai-iltana.

Gnistan on aloittanut urakkansa Veikkausliigassa erinomaisesti, sillä kahdesta ottelusta ennakkoon vahvempina pidettyjä vastustajia vastaan saaliiksi on kertynyt täydet kuusi pistettä. Hyökkäyspäässä onnistumisia on tullut laajalti ja ennen kaikkea viime kauden maalikuningas Joakim Latonen on ollut liekeissä neljällä maalillaan. Puolustuspäässä on vielä parannettavaa, sillä myös oma verkko on heilunut viidesti.

VJS/2:n sarjakausi Kolmosessa käynnistyy vasta kuluvan viikon torstaina, joten huomisen Cup-koitos toimii vantaalaisille tulevan kauden esinäytöksenä.

Gnistanilla ottelutahti on tiukka, sillä edellisestä ottelusta on aikaa ainoastaan kolme päivää ja tulevana lauantaina on edessä reissu Vaasaan VPS:n vieraaksi.

– Kova peli tulee taas varmasti, ja hyvä testi meille pelata kolme peliä viikon sisällä. Yritetään voittaa peli ja mennä jatkoon, sanoo päävalmentaja Jussi Leppälahti.

Lauantaina Ilvestä vastaan hyökkäyspelaaminen oli lähes ennennäkemättömän tehokasta viimeisen puolituntisen aikana. Leppälahti haluaa, että huomenna jatketaan siitä, mihin jäätiin.

– Haluan nähdä hyvää hyökkäämistä ja sitä, että ollaan menetysten jälkeen aggressiivisia kuten aina.

– Laitetaan parhaat pelaajat kentälle, jotka auttavat meitä voittamaan pelin. Kristian Yli-Hietanen on toipunut ja on nyt mukana kokoonpanossa, kommentoi Leppälahti kokoonpanon tilannetta.

Ottelu käynnistyy Myyrmäen jalkapallostadionin tekonurmella tiistaina kello 20.15. Ruutu näyttää Suomen Cupin 3. kierrokselta kaikkiaan 16 ottelua, joista yhtenä VJS/2-Gnistanin.

Lisää uutisia