AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2024

"Kuusi päästettyä maalia ei ole hyväksyttävää" - Ilveksen esitys pettymys Joonas Rantaselle

"Kuusi päästettyä maalia ei ole hyväksyttävää" - Ilveksen esitys pettymys Joonas Rantaselle

Ilves taipui Gnistanille. (Kuva: Jimi Soinila)

Ilveksen kauden toinen kotiottelu päättyi pettymykseen, kun omissa soi toisella jaksolla urakalla ja pisteet matkasivat Gnistanin mukaan lukemin 4-6.

Ilves johti ottelua tauolla 2-0 ja piti verkkonsa puhtaana 60. minuutille saakka, mutta sitten lunta tuli tupaan oikein urakalla. Päävalmentaja Joonas Rantanen ei tosiasioita peitellyt ottelun jälkeen.

– Kuusi päästettyä maalia, joten fiilikset ovat erittäin pettyneet. Pelissä oli hetkiä, jolloin meillä oli kontrolli pelistä, niin kuin me kontrollin ajattelemme, mutta oli pitkiäkin jaksoja, jolloin kontrollia ei ollut. Puhun tässä sekä hyökkäämisestä että puolustamisesta. Se osaltaan johti tekemiimme virheisiin, jotka taas johtivat päästämiimme maaleihin.

- Peli oli niinä hetkinä sellaista kuin Gnistan haluaa sen olevan. Niin tain näin, kuuden maalin päästäminen ei ole hyväksyttävää missään tapauksessa, Rantanen paalutti.

Samalla Rantanen kuitenkin halusi jo katsoa eteenpäin.

– Tänään tuli todellinen uppoaminen syvälle, mutta meidän pitää jatkaa työntekoa, kuten tähänkin asti. Vaikka tämä päivä oli todellinen epäonnistuminen, ei isoja periaatteita tästä aleta muuttamaan vaan ennemminkin niin, että tehdään paremmin niitä asioita.

Lisää uutisia