AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 12.4.2024

"Tuntuu jopa hieman tappiolta" - piste ei tyydyttänyt SJK-luotsi Toni Lehtistä

"Tuntuu jopa hieman tappiolta" - piste ei tyydyttänyt SJK-luotsi Toni Lehtistä

Pohjanmaan derby päättyi tasalukemiin. (Kuva: Apollo Photo)

Pohjanmaan derbyssä perjantain Vaasassa riitti tunnelmaa ja taistelua VPS:n ja SJK:n välillä.

SJK ja VPS pelasivat odotetusti vauhdikkaan ja fyysisen ottelun, jossa riitti maalintekopaikkoja molemmissa päissä. Kerho oli suuren osan illasta niskan päällä, mutta mukaan ei tällä kertaa tarttunut kuin yksi sarjapiste.

- Aloitimme ottelun hyvin. Saimme rikottua vastustajan muotoa, mutta emme saaneet palloa tarpeeksi boksiin puolustajien taakse. Meidän oli lisättävä aggressiivisuutta, vaikka hallitsimme koko jaksoa. Toisella puoliajalla vastustaja teki heti maalin, mutta vastasimme tilanteeseen hyvin.

- Annoimme hyvin painetta vastustajalle. Lauri (Laine) ja Kingsley (Ofori) toivat laidoille lisää vauhtia, mikä oli tärkeää. Jaimen (Moreno) maali tulikin Laurin hankkimasta kulmapotkusta, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen summasi.

Piste on piste, mutta hiukan katkera maku Lehtiselle jäi tasapelistä.

- Olen pettynyt siihen, ettemme voittaneet. Tämä tuntuu jopa hieman tappiolta, sillä mielestäni ansaitsimme enemmän. Otamme kuitenkin yhden sarjapisteen mielellämme vastaan. Jos jatkamme tähän malliin, tulemme voittamaan otteluita enemmän kuin häviämään, Lehtinen päätti.

Lisää uutisia