AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2024

"Selkeä kasvojenpesu" - Ossi Virta tyytyväinen HJK:n esitykseen

"Selkeä kasvojenpesu" - Ossi Virta tyytyväinen HJK:n esitykseen

numerot taustalla selittävät HJK-pelaajien iloiset ilmeet. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK nousi kauden avauksessa KuPS:n vieraana kärsityn tappion jälkeen komeasti voittojen tielle kaatamalla kotiavauksessaan FC Lahden 4-0.

HJK:n päävalmentaja Ossi Virta oli arvattavan tyytyväinen torstain esityksen jälkeen.

– Selkeä kasvojenpesu ja parannettiin erityisesti meidän puolustuspeliämme avausottelusta. Kun puolustuspeli parani, saatiin enemmän riistoja, vastahyökkäyksiä ja pidempiä pallonhallintajaksoja, sanaili Virta tuoreeltaan ottelun jälkeen.

– Moni meidän yksilömme onnistui tänään tosi hyvin. Koen, että yksilötkin onnistuvat paremmin silloin, kun joukkuepeli toimii. Silloin yksilötkin näyttävät paremmalta. Nyt he pääsivät käyttämään omia vahvuuksiaan, kehaisi Virta.

Virta näki erona edellisotteluun myös sen, että vaihtoehtoja löytyi runsaammin niin avaukseen kuin myös penkille.

– Kuopiossa useampi pelaaja oli flunssassa, loukkaantuneena tai puolikuntoisena. Tänään meillä oli laajempi rosteri ja pystyimme käyttämään kaikki viisi vaihtoa hyvissä ajoin.

- Se on meille tärkeää, että on mahdollista tuoda kesken pelin erilaisia pelaajatyyppejä ja tuoreita jalkoja kentälle. Lisäksi haluamme usein tehdä pelin sisällä niin pelijärjestelmään, kuin pelitavallisiinkin valintoihin muutoksia, kertoi Virta.

Lisää uutisia