AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2024

​Urheilu Mehiläinen seurayhteistyöhön EIF:n kanssa - "Tällaista on haettu jo pidemmän aikaa"

​Urheilu Mehiläinen seurayhteistyöhön EIF:n kanssa - "Tällaista on haettu jo pidemmän aikaa"

Kuva: Patric Westerlund / EIF

Urheilu Mehiläinen ja EIF ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka vaikuttaa konkreettisesti joukkueenkin tekemiseen.

Kattava palveluverkosto Länsi-Uudellamaalla ja valtakunnallisesti sekä EIF:n koko seuralle rakennettu oma hoitopolku mahdollistaa nopean ja oikea-aikaisen hoidon akuuttihoidosta kiireettömään hoitoon. Lisäksi seuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua Urheilu Mehiläisen koulutustapahtumiin.

– Mehiläinen vastaa miesten edustusjoukkueen ottelulääkäreistä Veikkausliigaotteluissa sekä tarvittaessa Suomen Cupin kotiotteluissa Veikkausliigatasolla pelatessa. Olemme nimenneet seuralle oman lajituntemusta omaavan hoitotiimin, johon kuuluu sekä lääkäreitä että fysioterapeutteja.

- Suosittelemme edustusjoukkueen lääkäreitä myös junioriurheilijoille, sillä heillä on kattava osaaminen jalkapalloon liittyvissä vammoissa, Mehiläisen Länsi-Uudenmaan alueen yksikönjohtaja Satu Ahola toteaa.

Yhteistyön aloittamiseen ollaan erittäin tyytyväisiä EIF:n puolelta.

– EIF:n miesten tiimi on erittäin tyytyväinen Mehiläisen kanssa tehtyyn sopimukseen ja siihen, että voimme työskennellä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Tämä oli myös osa meidän tavoitettamme 2024, jossa meidän on parannettava kaikilla osa-alueilla, EIF Oy:n urheilutoimenjohtaja Peter Haglund sanoo.

– Tämä on meille mieluisa ja tärkeä yhteistyö, sillä olemme hakeneet tämänkaltaista yhteistyökumppania jo pidemmän aikaa. Yhdessä Mehiläisen kanssa saimme rakennettua laadukkaan ja ammattimaisen hoitopolun EIF:n pelaajille. Meillä on käytössä alan parhaat tekijät ja tarvittaessa hoito löytyy myös läheltä, jatkaa EIF ry:n toiminnanjohtaja Jukka Karjalainen.

Lisää uutisia