AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2024

Topi Keskinen ei ota mestaruusodotuksista paineita – ”Meillä on voittamisen kulttuuria”

Topi Keskinen ei ota mestaruusodotuksista paineita – ”Meillä on voittamisen kulttuuria”

Topi Keskinen uskoo HJK:n mestaruuteen.

HJK lähtee hakemaan viidettä peräkkäistä mestaruuttaan, kun aloittaa kautensa kohtaamalla KuPS:n. Topi Keskisen mukaan joukkueessa ei oteta ylimääräisiä paineita mestaruusodotuksista.

HJK lähtee jokaisena kautena ylivoimaisena mestarisuosikkina kauteen eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Keskisen mukaan paineet eivät kuitenkaan tunu joukkueessa.

- En nyt tiedä. Sillain nyt kun jokainen peli pitää voittaa, mutta en nyt tiedä, onko siinä nyt ekstrapainetta. Kyllä sinä haluat itsekin voittaa ne pelit. Ei se ole niin, että voi vitsi, jos me hävitään tämä, niin joku haukkuu netissä. Tuollaista en mieti ikinä, se on vaan niin, että joka peli lähdetään voittamaan, Keskinen kuittaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Keskisen mukaan aikaisempi menestys sekä joukkueen materiaali takaavat sen, että HJK taistelee mestaruudesta myös tällä kaudella.

- Meillä on voittamisen kulttuuria. Pelaajat, jotka tänne tulee, niin kaikki tietävät, että täällä voitetaan pelejä. Meillä on Suomen paras joukkue. Sen takia voitamme, Keskinen toteaa.

Keskisen lisäksi podcastissa on mukana myös KuPS:n Jerry Voutilainen.

Kuuntele uusin Suplan Veikkausliiga-podcast täältä.

Ruudun studion ensimmäisenä pääottelun on KuPS-HJK. Ottelu alkaa kello 19.00 ja studio-osuus starttaa jo kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia