AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2024

Topi Keskinen yllättyi itsekin läpimurtokaudestaan – ”Nyt on tavoitteet isommat”

Topi Keskinen yllättyi itsekin läpimurtokaudestaan – ”Nyt on tavoitteet isommat”

Topi Keskinen teki vahvan läpimurron Veikkausliigaan viime kaudella.

HJK:n Topi Keskinen oli yksi viime kauden läpimurtopelaajista, kun Ykkösen MP:stä siirtynyt laitalinkki kuului mestarijoukkueen tärkeimpiin lenkkeihin. Tällä kaudella Keskisen tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

Keskinen otti ennakkoluulottomasti paikkansa heti HJK:n avauskokoonpanossa ja oli isossa roolissa, kun HJK juhli kauden päätteeksi mestaruutta. Keskinen myöntää itsekin, että suuri vastuu tuli yllätyksenä.

- Kyllä. En ajatellut, että pääsen hirveästi pelaamaan. Se oli vaan, että pääsen treenaamaan tässä. Ajattelin, että pysyy vaan ringissä ja pääsee hyvien jätkien kanssa treenaamaan. Kokeneiden pelaajien, jotka ovat olleet ulkomailla. Ottamaan oppia. Se oli rehellisesti tavoite päästä aina silloin tällöin pelaamaan. Sitten kun tässä futiksessakin asioita tapahtuu, niin en minä sitten mieti, että on avauksessa taas. Sitten siihen tottuu ja vaadit itseltäsi enemmän. Kyllä se tuli yllätyksenä, mutta totuin siihen aika nopeasti. Nyt on tavoitteet isommat kyllä, Keskinen pohdiskelee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Keskinen lähtee toiseen kauteensa Veikkausliigassa nyt aiempaa valmiimpana.

- En tiedä onko helpompi lähteä kauteen, mutta minulla kokemusta enemmän. Siinä mielin voi olla helpompaa. Viime vuonna oli uutta kaikki. Tuli niin innokkaana ryminällä sisään, se oli positiivista kanssa. Nyt se voi olla vähän helpompaa.

Keskisen lisäksi podcastissa on mukana myös KuPS:n Jerry Voutilainen.

Kuuntele uusin Suplan Veikkausliiga-podcast täältä.

Lisää uutisia