AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2024

Jerry Voutilainen palasi kotiin – ”Ei ole ollut valittamista”

Jerry Voutilainen palasi kotiin – ”Ei ole ollut valittamista”

Jerry Voutilainen palasi täksi kaudeksi tuttuihin maisemiin.

Jerry Voutilainen palasi yhdeksän vuoden kierroksen jälkeen takaisin kotikonnuille ja KuPS:aan. Vuodet Vaasassa ja Espoossa kasvattivat Voutilaista.

29-vuotias Voutilainen teki Veikkausliigadebyyttinsä jo kaudella 2011. Vuonna 2015 hänen tiensä vei Vaasaan VPS:n riveihin, jossa vierähti viisi kautta. Neljä edelliskautta hän pelasi Hongassa, mutta täksi kaudeksi hän palasi taas tuttuihin maisemiin.

- Kivahan se oli palata kotiin. Ei ole ollut valittamista tähän menneessä, Voutilainen kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Voutilaisella on kierrokseltaan hyviä muistoja ja etenkin nuorena pelaajalle muutto pois tutuista ympyröistä kehitti ihmisenä.

- Kyllä sitä tuli kasvettua, kun lähti äidin padoilta pois. Kyllä sitä ihmisenä tuli kasvettua aika paljon sinä aikana kun oli poissa.

Voutilaisen viime kausi päättyi harmittavasti pahaan loukkaantumiseen jo alkukaudella. Hän on kuntouttanut itseään, muttei ole vielä täydessä iskussa kauden alkaessa.

- Mies on hyvässä kunnossa ja jalkakin alkaa olla hyvässä kunnossa. Loppusuoralla ollaan, mutta valitettavasti ei ihan kauden avaukseen kerkiä, Voutilainen valottaa.

Voutilaisen lisäksi podcastissa on mukana myös HJK:n Topi Keskinen.

Kuuntele uusin Suplan Veikkausliiga-podcast täältä.

Lisää uutisia