AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2024

​Veikkausliigan kausiennakko julki - lue tai katso ja poimi tipsit talteen

​Veikkausliigan kausiennakko julki - lue tai katso ja poimi tipsit talteen

Kuva: Juha Tamminen

Veikkauksen kausiennakko tarjoaa tuhdin tietopaketin Veikkausliigakauteen. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Veikkauksen kausiennakko tarjoaa vedonlyönnin ammattilaisten näkemykset joukkueiden avauskokoonpanoista, tärkeimmät pelaajasiirrot ja nostaa joukkueen mielenkiintoisimman pelaajan seurattavaksi. Veikkausliigan koko kausiennakon, videolla ja tekstinä löydät täältä.

Veikkausliigan vihjeet ja analyysit läpi kauden ovat Veikkausuutisten tuottamaa sisältöä. Tekijöinä häärivät vedonlyönnin ammattilaiset Simo Pitkänen ja Janne Hakulinen. Sisällöt yhdistävät urheilun ja vedonlyönnin, esittelee miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioita vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat läsnä asiantuntijoiden sisällöissä.

Lisää uutisia