AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 31.3.2024

​Rangaistuspotkuja media-avauksessa – seurojen juniorit keräsivät rahaa hyvään tarkoitukseen

​Rangaistuspotkuja media-avauksessa – seurojen juniorit keräsivät rahaa hyvään tarkoitukseen

Seurojen juniorit ja kapteenit Tammelassa viime keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

Pääsiäisen alla järjestetyssä Veikkausliigakauden media-avauksessa oltiin tositoimissa myös kentän puolella.

Jokaisesta Veikkausliigaseurasta oli paikalla myös junioripelaaja ja pelaajat pääsivät laukomaan Tammelan stadionilla rangaistuspotkuja vastassaan entinen huippumaalivahti ja nykyään Ruudun asiantuntijana toimiva Mika Hilander.

Hilander tuli 11-metrisissä yllätetyksi useammankin kerran. Samalla nousi myös hyväntekeväisyyspotti, jonka Veikkausliigan yhteistyökumppani Svea Bank lahjoittaa Unelmien kierrokselle ja sitä kautta SOS-lapsikylän toimintaan vähävaraisten lasten harrastamisen tueksi.

Kaikkiaan pottiin kertyi 1000 euroa ja sitä myötä hyvä lähtölaukaus varojen keräämiselle loppukesästä pelattavalla Unelmien kierroksella.

Svea Bank on 1981 perustettu pohjoismainen pankki, joka on toiminut Suomessakin jo yli 20 vuotta. Ammattitason suomalaisiin urheiluyhteistöihin Svea on panostanut jo yli 15 vuotta ja Svean juniorisponsoriohjelmakin lähestyy jo 10 vuoden ikää. Sponsoritoiminta ja vastuullisuus yhteiskunnassa ovat luonnollinen osa yrityksen kulttuuria siinä missä henkilöstötyytyväisyyskin. Svean avain liiketoiminnallisesti on tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja yritys- ja kuluttajarahoituksen, maksupalveluiden sekä myynnin rahoituksen ja hallinnollisten palveluiden kentällä. Lisäksi Svea tarjoaa yksityisille myös korkeakorkoisen säästötilin ja määräaikaistalletukset.

Lisää uutisia