AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2024

Ville Seppä sopimukseen Interin kanssa - "Meillä on nyt neljä erinomaista maalivahtia"

Ville Seppä sopimukseen Interin kanssa - "Meillä on nyt neljä erinomaista maalivahtia"

Kuva: FC Inter

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Ville Sepän kanssa. Viime viikot Interin edustusjoukkueen kanssa harjoitellut 27-vuotias Seppä täydentää seuran maalivahtiryhmää.

Seppä on pelannut Interissä aiemmin B- ja A-juniori-ikäisenä siirryttyään Turkuun ensimmäisestä seurastaan Alastaron Urheilijoista. Seppä pääsi myös kokoonpanoon Interin Veikkausliigan otteluissa jo kausilla 2014 ja 2015, mutta jäi silloin ilman liigaotteluita.

Ennakkoluulottomat seuravalinnat ovat sittemmin vieneet Sepän pelaamaan esimerkiksi Porvoossa, Oulussa ja Pietarsaaressa sekä kolmessa eri ruotsalaisseurassa. Ykköstä Seppä on pelannut FF Jaron lisäksi viimeisten kahden kauden ajan Kokkolan Pallo-Veikoissa.

Interin maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki kertoo kaimansa vakuuttaneen valmennuksen parin viikon treenijaksollaan.

- Villeltä löytyy ennestään jo Inter-taustaa ja tunnen hänet jo pidemmältä ajalta. Ville etsi lähtökohtaisesti pelipaikkaa ulkomailta ja kyseli mahdollisuutta tulla harjoittelemaan meidän kanssa. Tämän harjoitusjakson aikana hän vakuutti meidät osaamisellaan. Hän on hyvä maalivahti, joka sopii meidän pelitapaamme erinomaisesti. Sen lisäksi Ville on sopeutunut myös todella hyvin joukkueeseen, ja niin kuin muutkin maalivahtimme, hän on erittäin hieno ja ammattimainen persoona, "Vastis" kertoo uudesta maalivahtikiinnityksestä.

- Loppuun kysymys: mikä on parempaa kuin kolme erinomaista maalivahtia? Neljä erinomaista maalivahtia, ja siinä tilanteessa me olemme nyt, ja tähän olen erittäin tyytyväinen, "Vastis" hymähtää tyytyväisenä.

Sepän sopimus kestää heinäkuuhun asti ja Interillä on optio tarvittaessa jatkaa sopimus koko kuluvan kauden mittaiseksi.

Lähde: FC Interin tiedote
Lisää uutisia