AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2024

​IFK Mariehamn selvään voittoon KTP:sta – "Vakaa esitys läpi ottelun"

​IFK Mariehamn selvään voittoon KTP:sta – "Vakaa esitys läpi ottelun"

Hugo Cardoso oli vahvaasti mukana kahdessa osumassa. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn sai alle hyvän kenraaliharjoituksen 'veikkausliigakauteen, kun KTP kaatui perjantaina vahvan esityksen jälkeen 3-0.

IFK avasi ottelun hyvin ja iski avausmaalin jo kymmenen peliminuutin jälkeen, kun Sebastian Dahlströmin syöttö löysi Hugo Cardoson, joka sijoitti suoraan juoksusta pallon maaliin. Vain muutama minuutti myöhemmin peli oli 2-0 Cardoson lauottua tolppaan ja Adam Larssonin pamautettua osuman paluupallosta.

Enempiä maaleja ei avausjaksolla nähty, vaikka IFK Mariehamn peliä maalien jälkeenkin hallitsi.

Myös toinen jakso alkoi kotijoukkueen merkeissä ja 63. minuutilla Dahlström lisäsi johdon jo kolmeen osumaan. Ottelun loppua kohden KTP pääsi paremmin peliin mukaan ja loi muutaman paikan erikoistilanteista, mutta numerot 3-0 säilyivät taululla loppuun saakka.

- Tämä oli minusta vakaa esitys läpi ottelun. Iskimme tilanteenvaihdoista avausjaksolla. KTP pyrki pelaamaan itsensä pois ahtaista paikoista, mutta onnistuimme niissä voittamaan pallon ja luomaan vaarallisia paikkoja, Grönvittin kakkosvalmentaja Daniel Sjölund kertasi.

- Loimme melkoisesti paikkoja ja meidän olisi pitänyt pystyä tekemään jokunen maali lisääkin. Saimme paremmin pallonhallintaa nyt itsellemme ja sen myötä pystyimme säästämään voimia.

Lisää uutisia