AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2024

FC Lahti viimeistelee Gnistania vastaan - "Odotan vauhdikasta ottelua kuten viimeksikin oli"

FC Lahti viimeistelee Gnistania vastaan - "Odotan vauhdikasta ottelua kuten viimeksikin oli"

Toni Lindberg odottaa vauhdikasta kenraalia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen liigakauden alkua, kun lauantaina vieraaksi Kisapuiston harjoituskentälle saapuu täksi kaudeksi pääsarjaan noussut satavuotias IF Gnistan.

Lauantain ottelu on lahtelaisille kenraaliharjoitus ennen 6.4. alkavaa liigakautta. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg kertoo, että joukkueessa on erittäin keskittynyt tunnelma.

– Kauden alkuun on viikko. Pääsemme huomenna viimeistelemään valmistautumistamme liigajoukkuetta vastaan. Haluan nähdä taas kehitystä edellisen pelin asioista. Pelaajista välittyy kauden alun fokus. Joukkueen olo on keskittynyt. Uskon, että ottelusta tulee vauhdikas, kuten meidän edellinen kohtaaminenkin oli, Lindberg tiivistää.

FC Lahti ja IF Gnistan kohtasivat talvella Liigacupissa Talissa. Gnistan pystyi laittamaan Lahden ajoittain tiukoille ja tukkimaan keskikentän. Colin Odutayo karkasi ja iski ottelun avausosuman. Hetkeä myöhemmin Luke Ivanovic karkasi ja hänet kaadettiin rangaistusalueella. Michael López vei lahtelaiset 2–0-johtoon. David Agbo iski vielä ensimmäisellä jaksolla kavennusosuman, mutta toisella jaksolla Lahti kykeni rutiinin ja runsaan vieraskannustuksen turvin pitämään pallon kaukana omalta maaliltaan.

FC Lahden kokoonpanosta ovat lauantaina varmasti sivussa vain Pablo Andrade ja Osku Maukonen.

Ottelu Kisapuistossa alkaa lauantaina kello 15.00 ja siihen on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisää uutisia