AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2024

​IFK Mariehamnilla tuttu vastus kenraalissa – "Viimein vain yksi ottelu ennen odotettua kauden alkua"

​IFK Mariehamnilla tuttu vastus kenraalissa – "Viimein vain yksi ottelu ennen odotettua kauden alkua"

IFK Mariehamnin ja KTP:n edelliskohtaamisessa panokset olivat pilvissä. (Kuva: Mikko Mäkelä)

IFK Mariehamn kohtaa perjantaina Veikkausliigakauden kenraaliharjoituksessaan viime kaudelta hyvin tutun vastustajan KTP:n.

Sekä Maarianhaminassa että Kotkassa muistetaan varmasti viime kauden päätöskierros, jolla IFK Mariehamn haki Kotkasta voiton maalein 2-0 ja suisti KTP:n putoajaksi selvittäen itse sarjapaikkansa lopulta karsinnan kautta.

Nyt joukkueet kohtaavat uudestaan ottelussa, joka on IFK Mariehamnille viimeinen ennen Veikkausliigakauden avausta.

- Viimein on jäljellä enää yksi ottelua ennen kuin odotettu kausi alkaa, Grönvittin riveihin täksi kaudeksi liittynyt nigerialainen Emmanuel Okerere toteaa.

- Meille on joukkueessa rakentunut vahva yhteenkuuluvuus ja olemme saavuttaneet todella paljon lyhyessä ajassa kiitos pelaajien, valmentajien ja muun seuraväen.

KTP-otteluun Grönvitt lähtee Okereren mukaan tiukasti mielessä edellisviikonloppuna TPS:lle kärsitty tappio.

- Viimeinen harjoitusottelu ja yritämme edelleen tehdä kaikkea sitä, jota on harjoiteltu ja samalla päästä eroon niistä virheistä, joita teimme edellisottelussa TPS:aa vastaan. Se on varmaan tärkein yksityiskohta perjantain ottelun voittamiseen.

Ottelu Wiklöf Holding Arenalla alkaa perjantaina kello 17.00 ja kannattajayhdistys Grönvitt tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kamppailuun.

Lisää uutisia