AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2024

Haka tarjoaa juhlavuoden ottelut alle 17-vuotiaille - kaikkiin kotiotteluihin ilmainen sisäänpääsy

Haka tarjoaa juhlavuoden ottelut alle 17-vuotiaille - kaikkiin kotiotteluihin ilmainen sisäänpääsy

Haka avaa kauden VPS:aa vastaan. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka viettää 90.juhlavuotta ja avaa Veikkausliigakauden kotonaan Tehtaan kentällä.

Juhlavuoden humuun päästään jo ensi viikon lauantaina 6.4. kello 17.00 alkavassa ottelussa, jossa vastassa on myös omaa juhlavuottaan viettävä Vaasan Palloseura. 90-vuotiaan Hakan ja 100-vuotiaan VPS:n kohtaaminen potkaisee käyntiin Tehtiksen tapahtumarikkaan kauden, jonka aikana juhlitaan Hakan historiaa ja tulevaisuutta, vietetään aikaa yhdessä – parhaassa seurassa!

Pääsylippujen hinnat pysyvät muuttumattomina viime kaudesta. FC Haka tarjoaa alle 17-vuotiaille ilmaisen pääsyn juhlavuoden kunniaksi myös Veikkausliigakauden 2024 ajan. Lapsille ja nuorille on luvassa jälleen runsaasti ohjelmaa sekä jo perinteeksi muodostuneella tavalla pelaajien tapaamisia otteluiden jälkeen.

Pääsyliput ja kausikortit Hakan kotiotteluihin täältä.

Lisää uutisia