AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2024

"Olemme nälkäinen ja yhtenäinen joukkue" - FC Lahti hioo virettään MP:ta vastaan lauantaina

"Olemme nälkäinen ja yhtenäinen joukkue" - FC Lahti hioo virettään MP:ta vastaan lauantaina

Toni Lindberg odottaa hyvää esitystä lauantaina.

FC Lahti jatkaa valmistautumista kohti ensi kuun alussa starttaavaa Veikkausliigaa ja vieraakseen lahtelaiset saavat lauantaina Kisapuiston harjoitustekonurmelle juuri 95 vuotta täyttäneen Mikkelin Palloilijat.

FC Lahden talvikausi on sujunut tuloksellisesti hyvin. Joukkue eteni Liigacupista jatkoon lohkovoittajana kaataen matkalla Ekenäs IF:in, IF Gnistanin ja Helsingin Jalkapalloklubin. Colin Odutayo löysi maalijyvänsä heti Lahteen saavuttuaan ja on ollut jokaisessa pelaamassaan ottelussa vaarallinen.

Liigacupin välierässä Lahti pääsi lopulta ulkokentille. Raikkaassa sadesäässä lahtelaiset onnistuivat luomaan voittoon tarvittavat maalipaikat, mutta Kuopion Palloseura nappasi finaalipaikan itselleen 2–0-voitolla hyödyntäen maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen.

Lahti lähtee lauantain otteluun ilman nuorisonelikkoaan. Maajoukkueiden matkassa ovat Osku Maukonen, Samuel Pasanen, Akseli Puukko ja Vilho Huovila. Lisäksi sivussa ovat varmasti Joshua Oluwayemi, Pablo Andrade, Viljami Jokiranta ja Otso Koskinen. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg haluaa nähdä ottelussa nälkäisen Lahden.

– Treeneissä on ollut railakas meno cup-junan päätyttyä. Joukkue on täynnä intoa ja energiaa sarjakauden avauksen lähestyessä. Fokuksemme on ollut pelin kehittämisessä ja monipuolisuudessa. Huomenna olemme nälkäinen ja yhtenäinen joukkue, joka on valmis iskemään vastustajan kimppuun, Lindberg kertoo.

Lauantaina kello 14.00 alkavaan otteluun on vapaa pääsy.

Lisää uutisia