AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2024

​IFK Mariehamn taipui TPS:lle – "Kaksi ihan erilaista puoliaikaa"

​IFK Mariehamn taipui TPS:lle – "Kaksi ihan erilaista puoliaikaa"

Robin Sid viimeisteli Grönvittin ainokaisen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kärsi perjantaisessa harjoitusottelussa tappion Ykkösliigan TPS:lle maalein 1-3 (1-3).

Avausjaksolla IFK Mariehamnin puolustuspelaaminen jätti paljon toivomisen varaa. TPS meni ottelussa jo kahden maalin johtoon ennen Robin Sidin kavennusta, mutta tauon alla vieraat kasvattivat johtonsa uudestaan kahteen osumaan.

Toiselle jaksolle Grönvitt tuli uudella ilmeellä ja otti pelin haltuunsa. Vaihdoilla saatiin vielä tuoreita jalkoja kentälle ja pelinhallinta oli vahvasti kotijoukkueella, mutta varsinaiset tekopaikat jäivät vähiin ja enempiä osumia ei nähty.

- Ottelussa oli kaksi ihan erilaista puoliaikaa. Avausjaksolla hermoilimme liikaa pallon kanssa ja menetimme sen paikoissa, joissa menetyksiä ei saa tulla. Jos näin käy liigassa, meitä rangaistaan vielä kovemmin, IFK-luotsi Bruno Romão ruoti peliä.

- Toisella jaksolla meillä oli paljon parempi kontrolli, eikä TPS:lla ollut yhtään vaarallista paikkaa. Minusta loimme tarpeeksi paikkoja noustaksemme takaisin mukaan peliin.

Lisää uutisia