AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 26.2.2024

​"Maalit kyllä tulevat" – IFK Mariehamnin Adam Larsson uskoo tehojen parantuvan

​"Maalit kyllä tulevat" – IFK Mariehamnin Adam Larsson uskoo tehojen parantuvan

Adam Larsson odottaa tehojen vielä parantuvan. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin Liigacupin saldo näyttää neljästä ottelusta neljää pistettä ja niin ikään neljää tehtyä maalia.

Perjantaina IFK Mariehamn loi FC Lahtea vastaan paikkoja useampaankin osumaan, mutta Adam Larssonin lisäajalla iskemä maali jäi Grönvittin ainoaksi. Larsson näki parantamisen varaa paikkojen käyttämisessä.

- Vaikea sanoa, mutta luulen että se johtuu osin kemiasta pelaajien kesken. Olemme kuitenkin vielä aikaisessa vaiheessa kautta ja yhteispelimme paranee sen myötä, kun pelaamme lisää otteluita. Niin kauan kuin luomme paikkoja, en ole huolissani. Maalit kyllä tulevat, Larsson sanoi Nya Ålandille.

Kolme maalia Liigacupissa itse viimeistellyt Larsson näkee omissa tehoissaankin vielä parantamisen varaa.

- Hyökkääjänä on aina hieno tehdä maaleja ja etenkin näin kauden alkuvaiheessa. Toisaalta se on minun tehtäväni ja sain sopimuksen tuodakseni tehoja, Larsson mietti.

- En ole täysin tyytyväinen viimeisimpään otteluun, sillä olisin voinut käyttää tilaisuuteni paremmin. Olisin voinut tehdä maalin tai kaksi enemmänkin.

IFK Mariehamn kohtaa Liigacupin lohkovaiheen päätösottelussa Gnistanin perjantaina ja Larsson odottaa joukkueen ottavan taas askelen oikeaan suuntaan.

- Aiemmista otteluista voi ottaa paljon positiivista ja kun vain pystymme jatkamaan töitä asioiden kehittämisessä, tästä voi tulla vielä oikein hyvä. Haluamme tietysti lopettaa [Liigacupin] kotona hyvin kolmella pisteellä, mutta tärkeintä on hitsautua vielä paremmin yhteen, jotta olemme valmiina liigakauden avaukseen.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia