AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2024

SJK kaatoi Ilveksen – ”Mukava päättää pelit voittoon”

SJK kaatoi Ilveksen – ”Mukava päättää pelit voittoon”

Jaime Moreno vastasi kahdesta SJK:n maalista. (Kuva: SJK)

Liigacup 2024 päättyi Seinäjoen Jalkapallokerhon osalta makeaan voittoon Tampereen Ilves FC:stä tuloksella 3–1. SJK ei lopulta yltänyt Liigacupissa jatkopaikkaan oikeuttavaan sijoitukseen lohkon kahden parhaan joukossa. Ilves oli jo aiemmin varmistanut lohkovoiton.

Ottelun alusta asti SJK oli hyvin pelissä mukana ja onnistui melko pian myös maalinteossa. Ilves sai punaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla, eikä SJK sen jälkeen jättänyt tamperelaisille juurikaan mahdollisuuksia.

– Aloitimme hyvin. Pelasimme palloa nopeasti eteenpäin ja pystyimme murtamaan heidän linjojaan. Olimme myös boksissa aika useasti ottelun alkupuolella. Saimme maalin ja olemme treenanneet juuri tuollaisia vapaapotkutilanteita. On mahtavaa, että asioita on siirtynyt treeneistä peliin. Vastustaja sai punaisen kortin, mutta eivät he mielestäni juurikaan uhanneet meitä ennen korttiakaan. Alivoimaista vastustajaa pelaaminen voi olla joskus myös hankalaa, mutta me loimme paljon paikkoja. Hieman parempi pallokosketus, parempi syöttö tai parempi laukaus, ja olisimme saattaneet voittaa paljon isompilukuisemminkin, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen perkasi ottelua SJK:n sivuilla.

SJK jää ansaitulle viikon mittaiselle talvilomalle, ennen kuin valmistautuminen 6.4. alkavaan Veikkausliigakauteen jatkuu.

– Olen tyytyväinen pre-seasonin kehitykseen. Tietenkään tulokset eivät ole olleet täydellisiä. Hävisimme kaksi ensimmäistä peliä Liigacupissa, vaikka pelasimme hyvin. Kolmannen voitimme hyvin pelaten. Neljännessä voitto lipui käsistämme hienosta pelaamisesta huolimatta. Nyt pelasimme taas hyvin ja olen mielissäni siitä miten joukkue on parantanut. Erityisesti viimeisessä kahdessa pelissä olemme puolustaneet paljon paremmin. Ennen ansaittua taukoa oli mukava päättää pelit voittoon, jatkaa Lehtinen.

Lisää uutisia