AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2024

Ilves FC:n Joonas Rantanen näki paljon parannettavaa – ”Ottaa päähän”

Ilves FC:n Joonas Rantanen näki paljon parannettavaa – ”Ottaa päähän”

Ilves FC voitti lohkon tappiosta huolimatta. (Kuva: Antero Lehtonen)

Ilves FC taipui Seinäjoella pelatussa Liigacupin lohkovaiheen päätösottelussa SJK:lle maalein 3–1. Noin 70 minuuttia alivoimaisena pelanneen Ilveksen maalin laukoi toisella puoliajalla Santeri Haarala.

Ilveksen punaisen kortin sävyttämä ottelu tarjosi pohdittavaa Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantaselle.

– Ottaa päähän, että annoimme pelin melko nopeasti vastustajalle. Emme mielestäni olleet pelin alussa parhaimmillamme, vaikka ennen ensimmäistä maalia ja punaista korttia pääsimmekin peliin mukaan. Kolme päästettyä erikoistilannemaalia jättää selkeän kehityskohdan, Rantanen mietti Ilveksen sivujen mukaan.

– Toisella jaksolla vajaalla yritimme pitää omasta pelaamisestamme kiinni ja onnistuimme siinä ajoittain hyvin. Luonnollisesti vastustajalle jäi isoja tiloja, mihin hyökätä. Työ jatkuu ja otamme katseen kohti välierää, jossa parannamme, Rantanen päätti.

Ilves voitti B-lohkon kerättyään yhteensä 10 pistettä.

Lisää uutisia