AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2024

Lauantaina SJK kohtaa Ilves FC:n - "Odotan hyvää matsia mainiota vastustajaa vastaan"

Lauantaina SJK kohtaa Ilves FC:n - "Odotan hyvää matsia mainiota vastustajaa vastaan"

Miten käy lauantaina? (Kuva: Mika Alavesa)

SJK ja Tampereen Ilves FC kohtaavat lauantaina 24.2. Liigacupin viimeisellä kierroksella Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 14.45.

SJK on pelannut Liigacupissa nousujohteisesti, mutta maalinteko on ollut hieman hankalaa. Viime ottelussa joukkue pääsi jo paremmin tekopaikoille, mutta viimeiset ratkaisut eivät vieneet palloa maaliin. Lauantain vastustaja Ilves FC johtaa lohkoa ja menee siitä jatkoon.

– Ilves on pelannut hieman vaihtelevilla systeemeillä. He ovat lohkon piikkipaikalla aika paljon pisteitä keränneenä ja pelanneet hyvin, joten odotan haasteellista peliä. Heillä on aika paljon uusia pelaajia, kuten Popovitch (Anton) ja Pikkarainen (Juhani), jotka ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa Veikkausliigassa, sekä hyvä valmennusryhmä, luonnehtii lauantain vastustajaa päävalmentaja Toni Lehtinen SJK:n verkkosivuilla.

– Meille tärkeintä olisi saada kaikilla osa-alueilla peli näyttämään halutunlaiselta. Esimerkiksi miten rakennamme peliä ja miten hyökkäämme tiloja hyödyntäen. Haluamme lisätä muodostelmamme tiiveyttä. Odotan että tulevassa pelissä muutoksemme pelisysteemissä ja muodossa sekä suunnanvaihdoksissa ovat jo hieman sulavampia. Meidän tulee vain viikko viikolta kehittää pelaamistamme ja saada kaikki valmiiksi huhtikuuhun mennessä. Odotan hyvää matsia mainiota vastustajaa vastaan, ja toivottavasti näemme kentällä jo sitä mitä olemme harjoitelleet, summaa Lehtinen.

SJK - Ilves Seinäjoen Wallsport Areenalla lauantaina 24.2. kello 14.45. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia