AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2024

​"Jatkopaikka olisi tärkeä" – IFK Mariehamn lähtee taistelemaan kohti Liigacupin välieriä

​"Jatkopaikka olisi tärkeä" – IFK Mariehamn lähtee taistelemaan kohti Liigacupin välieriä

Grönvitt hakee voittoa Mukkulasta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on Liigacupin lohko A:n jumbona ennen viikonloppua, mutta välieräpaikka on vielä hyvinkin mahdollinen.

Yltääkseen lohkon kahden parhaan joukkoon IFK Mariehamnin on käytännössä voitettava kaksi jäljellä olevaa otteluaan. Veitsi kurkulla ollaan näin ollen jo perjantaina, kun edessä on vierasottelu FC Lahtea vastaan.

- Toki tämä on tärkeä ottelu sen kannalta, että pysymme vielä mukana Liigacupissa, mutta se on yhtä paljon myös yksi valmistava ottelu ennen liigakauden alkua, Grönvitt-luotsi Bruno Romão miettii Ålandstidningenissä.

- Samalla olisi tärkeää, että pääsisimme jatkoon, sillä meillä ei ole muita otteluita suunniteltuna ennen kuin se ratkeaa. Meidän pitää käyttää kaikki mahdollisuudet saadaksemme oikeanlaisen valmistautumisen näinä viimeisinä viikkoina.

Romãon mukaan töitä on vielä tehtävänä, mutta samaan aikaan portugalilaisluotsi on varsin tyytyväinen talven mittaan tapahtuneeseen edistymiseen.

- Toki peli on mennyt vähän vuoristorataa näin alussa, mutta niin se aina menee. Etenemme kuitenkin ihan suunnitelmien mukaan.

Ryhmään odotellaan vielä ainakin kahta vahvistusta – kolmatta maalivahtia ja yhtä pelaajaa hyökkäyspäähän.

- On tietysti aina hyvä saada pelaajat joukkueeseen niin aikaisin kuin mahdollista, mutta en voi kuin tehdä töitä niiden pelaajien kanssa, joita minulla tällä hetkellä on. En voi nyt keskittyä niihin, jotka ovat tulossa myöhemmin, Romão sanoo.

Liigacupin ottelu FC Lahti - IFK Mariehamn perjantaina 23.2. kello 13.30 Mukkulan hallissa. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia