AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2024

IFK Mariehamn matkaa Lahteen perjantaiksi – "Luovuutta hyökkäyspeliin ja maaleja"

IFK Mariehamn matkaa Lahteen perjantaiksi – "Luovuutta hyökkäyspeliin ja maaleja"

Adam Larsson on osunut Liigacupissa jo kahdesti. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn pelaa perjantaina Liigacupin lohkovaiheen neljännen ottelunsa, kun vastaan vieraskentällä asettuu FC Lahti.

Varsin tasaisessa lohkossa A IFK Mariehamn on keskinäisten otteluiden perusteella jumbosijalla ennen viikonloppua, mutta mahdollisuudet nousta jatkopeleihin ovat vielä käytännössä omissa käsissä.

Grönvittin Liigacupin avaus HJK:n vieraana päättyi niukkaan tappioon, mutta sitä seurasi vierasvoitto FC Interistä. Viime viikonloppuna kotiavauksesta oli tuloksena kuitenkin tappio EIF:lle.

- Tulos EIF:aa vastaan oli ennen kaikkea ihan muuta kuin mihin olisimme tyytyväisiä, mutta aina on positiivisia asioita otettavaksi mukaan. Tähtäin on edessäpäin ja siihen voimme vaikuttaa, IFK:n ruotsalaishyökkääjä Adam Larsson sanoo.

- Olemme tietysti analysoineet ja käyneet läpi EIF-ottelun tarkasti, jotta pystymme parantamaan seuraavissa otteluissa ja tässä tapauksessa ensimmäisenä FC Lahtea vastaan.

Larssonilla on myös selkeät tavoitteet esitykselle perjantaina Mukkulan hallissa.

- Vakaa esitys puolustuksessa, mutta hyökkäyspeliin vähän enemmän luovuutta ja sen myötä vähän enemmän maaleja.

Larsson on vastannut itse kahdesta IFK Mariehamnin tähän saakka Liigacupissa tekemästä kolmesta maalista.

- Varmaan valehtelisin, jos sanoisin etten ole liiemmin siitä välittänyt, koska tietysti tulevia otteluita ajatellen itseluottamukselle on tärkeää, että pallot menevät sisään jo nyt aikaisessa vaiheessa, Larsson sanoo.

- Yritän kuitenkin ennen kaikkea tehdä lujasti töitä joka päivä ollakseni valmiina seuraavissa otteluissa.

Liigacupin ottelu FC Lahti - IFK Mariehamn perjantaina 23.2. kello 13.30 Mukkulan hallissa. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia