AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2024

"Enemmän maalipaikkoja toivottavasti luodaan" - IFK Mariehamnin Matias Ojalalla tuttuja vastassa

"Enemmän maalipaikkoja toivottavasti luodaan" - IFK Mariehamnin Matias Ojalalla tuttuja vastassa

IFK Mariehamn kohtaa Interin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn suuntaan lauantaiksi Turkuun, jossa vastassa on Liigacupin lohkovaiheen toisessa ottelussa FC Inter.

Grönvittillä on alla niukka 0-1-tappio HJK:n vieraana Liigacupin avauksessa, kun Inter puolestaan avasi Liigacupin 3-2-voitolla FC Lahdesta.

Hyvä tuntuma vastustajaan IFK-pelaajista on ainakin Interin riveistä täksi kaudeksi Grönvittin paitaan siirtyneellä Matias Ojalalla.

- Odotan innolla pelaamista vanhoja joukkuekavereita vastaan. Toivottavasti niin moni kuin mahdollista viime kauden joukkueesta on kentällä ja tulee olemaan mukava kamppailla heitä vastaan. Eiköhän ainakin Juuso Hämäläisen kanssa tule kaksinkamppailuja, Ojala miettii ennakkoon.

Ojalan mukaan IFK Mariehamn on ottanut harjoituskentällä viikolla taas askeleita eteenpäin.

- Ennen HJK-ottelua emme olleet paljon harjoitelleet hyökkäyspeliä ja se näkyi maalipaikkojen puuttumisena. Tällä viikolla olemme kuitenkin painottaneet enemmän hyökkäyspelaamista ja odotan, että sen suhteen nähdään kehitystä, Ojala sanoo.

- Tavoitteena on luoda enemmän maalipaikkoja ja että näytämme hyökkäyksessä niitä asioita, joita on käyty läpi harjoituksissa. Olemme myös painottaneet erikoistilanteiden merkitystä ja toivottavasti pystymme tekemään maaleja niistä ja puolestaan puolustamaan omaa maaliamme Interin erikoistilanteissa.

FC Inter – IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 3.2. kello 14. Kaikki Liigacupin ottelut myös suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia