AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 15.1.2024

Gnistan sopimukseen Kristian Yli-Hietasen kanssa – ”Osaa tehdä maaleja ja prässätä”

Gnistan sopimukseen Kristian Yli-Hietasen kanssa – ”Osaa tehdä maaleja ja prässätä”

Kristian Yli-Hietanen pelasi viime kaudella Veikkausliigaa FC Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkääjä Kristian Yli-Hietanen on tehnyt Gnistanin kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta.

Yli-Hietanen aloitti viime kauden Hakan riveissä, mutta 27-vuotias hyökkääjä ehti pelata 16 Veikkausliigan ottelua, mutta heinäkuussa tuli siirto Ykköseen Käpylän Pallon riveihin. Työteliäs Yli-Hietanen kuuluikin loppukaudesta koko sarjan tehokkaimpiin pelaajiin takoen kahdeksassa runkosarjan kamppailussa kahdeksan maalia eli maalin per ottelu. Alemmassa jatkosarjassakin syntyi kaksi maalia lisää, joten koko loppukauden saldoksi kertyi 10 maalia.

Veikkausliigaa Yli-Hietanen on pelannut Hakan lisäksi FC Lahden paidassa, kaudella 2021 pelattuja pelejä kertyi 21, joissa syntyi uran ensimmäinen osuma pääsarjatasolla. Nyt hyökkääjä on valmis ottamaan uuden askeleen urallaan.

– Hyvillä fiiliksillä Gnistanin kanssa uuteen kauteen. Hieno olla mukana seuran 100-vuotiskaudella Veikkausliigassa. Viimeisten kausien aikana olen mennyt pelaajana paljon eteenpäin, ja nyt on aika tehdä maaleja liigatasolla kun niitä on tullut alemmilla tasoilla, Yli-Hietanen toteaa Gnistanin verkkosivuilla.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti painottaa Yli-Hietasen vahvuuksien sopivan etsittyyn hyökkääjään.

– Kristian osaa tehdä maaleja ja prässätä. Nämä ovat niitä asioita joita etsimme hyökkääjiltämme.

Kaikki Veikkausliigan talvikauden 2023-24 siirrot löydät kootusti täältä.

Lisää uutisia