AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2024

Gnistan ja Hannes Woivalin jatkosopimukseen

Gnistan ja Hannes Woivalin jatkosopimukseen

Hannes Woivalin nähdään myös ensi kaudella Gnistanissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Läpimurtoa liigatasolle kärkkyvä keskikenttäpelaaja Hannes Woivalin jatkaa Gnistanissa kaksivuotisella sopimuksella.

Hannes Woivalin siirtyi viime kaudeksi Hongan organisaatiosta Gnistaniin ottamaan uusi askel eteenpäin urallaan jalkapalloilijana. Tavoite onnistui mainiosti, sillä nuorukainen sai kantaa isoa vastuuta keskikentän keskustassa koko kauden ajan. Peliaikaa tuli 25 Ykkösen ottelussa, jonka lisäksi Woivalin pelasi molemmissa Veikkausliigan nousukarsintaotteluissa.

Älykkäänä syöttelijänä ja vahvana pallonriistäjänä tunnettu 21-vuotias Woivalin odottaa tulevaa haastetta Veikkausliigassa luottavaisin mielin. Viime kaudella Kakkosesta Ykkösen tasolle murtautunut pelaaja uskoo olevansa valmis tekemään läpimurron myös liigatasolla.

– Jatkan Gnistanissa todella hyvin mielin. Olen viihtynyt hyvin joten oli minulle helppo päätös allekirjoittaa jatkosopimus, varsinkin nyt kun pelaamme Veikkausliigaa ensi kaudella. Veikkausliiga tuo omat haasteensa, mutta luulen että voimme yllättää monet.

- Meillä on laadukas ja taitava joukkue sekä kova tekemisen meininki. Viime kausi meni joukkueelta hyvin, mutta nyt on aika parantaa entisestään, jotta olemme valmiina kun liigakausi alkaa.

- Oma kausi oli myös ihan hyvä, ja toivon ensi kaudesta samanlaista. Viime vuonna tulin yhtä alemmalta sarjatasolta ja osoitin tasoni kovemmassa sarjassa, nyt on tavoitteena tehdä sama Veikkausliigassa. Toivon pysyväni kunnossa ja tehdä läpimurto liigatasolle.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti uskoo niin ikään Woivalinin läpimurtoon.

– Tunnen Hanneksen pitkältä ajalta ja hänellä on ollut urheilijana yksi ylivoimainen vahvuus: kyky sopeutua. Hän sopeutui viime kaudella joukkueen runkopelaajaksi ja tänä vuonna hän sopeutuu liigapelaajaksi. Hanneksen kehityskäyrää tulee olemaan mielenkiintoista seurata!

Lisää uutisia