AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 25.12.2023

"Tarkka ja kunnianhimoinen valmentaja" - IFK Mariehamn odottaa Romãolta paljon myös nuorten suhteen

"Tarkka ja kunnianhimoinen valmentaja" - IFK Mariehamn odottaa Romãolta paljon myös nuorten suhteen

Grönvittissä odotetaan paljon Bruno Romãolta.

IFK Mariehamn on Veikkausliigapaikan varmistumisesta lähtien hakenut aktiivisesti uutta päävalmentajaa ja prosessi saatiin päätökseen joulunalusviikolla.

IFK rakensi päävalmentajalle toiveprofiilin, jossa eri ominaisuudet arvostettiin erikseen. Muun muassa tärkeää oli pyrkiä saamaan yhteys valmentajiin, joilla on dokumentoitua kokemusta ja kykyä kehittää nuoria lupaavia pelaajia ja muutenkin jalostaa pelaajia.

Sen lisäksi IFK Mariehamn on hakenut valmentajaa, joka pystyy tuomaan omalla sitoutumisellaan ja energiallaan lisää yhteistyöhön ykkösjoukkueen ja tärkeän nuorten jalkapallon välillä.

Bruno Romãossa Grönvitt uskoo löytäneensä parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

- Bruno pystyy nostamaan ykkösjoukkuettamme kehitysmielessä, mutta odotan että saamme myös osaavan ja energisen voiman nostamaan koko nuorten toimintaa, mikä tietysti tuntuu todella hyvältä, IFK:n toimitus- ja urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh sanoo.

- On mukava, että Bruno itse puhuu haasteesta tulla pienempään seuraan pääsarjatasolla voidakseen näyttää, että hän pystyy kehittämään seuraa ja pelaajaa. Lisäksi hänen aikaperspektiivinsä on pidempi 2+1-vuotisen sopimuksen myötä.

Warghin mukaan merkkejä haetusta on näkynyt jo nyt, vaikka Romão varsinaisesti aloittaa tehtävässään vasta vuodenvaihteessa.

- Perustuen kaikkiin hänen tekemiinsä kysymyksiin ja siihen taustatyöhän, jota Bruno on seurasta tehnyt, huomaan jo nyt, että hän on hyvin tarkka ja kunnianhimoinen valmentaja. Odotamme todella innolla tulevaa yhteistyötä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia