AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 13.12.2023

"Stadionin tunnelma on uniikki kokemus" - HJK:n Kanellopoulosille PAOK:n stadion on tuttu

"Stadionin tunnelma on uniikki kokemus" - HJK:n Kanellopoulosille PAOK:n stadion on tuttu

"Kanell" päättää kauden torstaina kotimaassaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n vuoden viimeinen ottelu torstaina Pohjois-Kreikan Thessalonikissa on kauden päättymisen myötä erityinen monelle, mutta aivan omalla tavallaan se on sitä Georgios Kanellopoulokselle.

Ottelu kotimaassa on paluu tuttuihin tunnelmiin, ja katsomossa tulevat olemaan niin perhe kuin ystäviäkin.

– Tuntuu hyvältä olla taas kotimaassa! Sää ja meininki ovat tuttuja, "Kanell" hymyilee.

Kanellopoulos on kotoisin huomattavasti etelämpää, Spartín pikkukaupungista, mutta pelipaikkakunta ja PAOK:n Toumba Stadium ovat entuudestaan tuttuja useammalta vierailulta "siviilinä" sekä Asteras Tripoliksen paidassa.

– Thessaloniki on ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani. Täällä on mukavia ihmisiä, ja ruoka on hyvää. Thessaloniki on eloisa mutta ei niin iso ja kaoottinen ja siksi mukavampi kuin Ateena.

Toumban stadionin tunnelma on Euroopan-kuulu, ja ilmapiiri on välillä suorastaan infernaalinen. Kreikan kuumimmissa peleissä tunnelmaa kuvastaa hyvin, kun stadionin kaiuttimista kajahtaa pelaajien marssiessa kentälle AC/DC:n Hells Bells.

– Stadionin tunnelma on uniikki kokemus. Vierasjoukkueen pelaajien täytyy tiedostaa se, olla siihen valmiita ja olla antamatta sen vaikuttaa pelaamiseen. Joukkuekaverit ovat kyselleet asiasta, ja olen kertonut sen minkä tiedän.

Rauhallisen ja pallovarman keskikenttämiehen sopimusta Klubiin on jäljellä vielä toinen vuosi sekä mahdollinen optiovuosi. Torstain jälkeen on kuitenkin aika ladata akkuja.

– Jään pelin jälkeen Kreikkaan viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa ja valmistautumaan uuteen kauteen niin henkisesti kuin fyysisesti.

PAOK-HJK pelataan torstaina 14.12. kello 19.45 Toumba Stadiumilla.

Lisää uutisia