AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2023

​Veikkausliigaa Ylen kanavilla myös kausilla 2024 ja 2025

​Veikkausliigaa Ylen kanavilla myös kausilla 2024 ja 2025

Kuva: KuPS

Yle ja Nelonen Media sopivat aiemmin tänä vuonna Veikkausliigan valikoitujen otteluiden esitysoikeuksista. Ottelut jatkuvat nyt Ylen kanavilla kolmivuotisen sopimuksen option mukaisesti kausilla 2024 ja 2025.

Kaudelta 2023 tuttuun tapaan myös tulevina kausina Yle näyttää Veikkausliigasta 6-7 ottelua kauden aikana.

- Suomalaiset ovat löytäneet erittäin hyvin Veikkausliigan otteluiden pariin Ylen kanaville. On hienoa, että tämä sopimuksen myötä pääsemme tarjoamaan kotimaisen pääsarjan ratkaisuhetket ja herkkupalat suomalaisille ja kehittämään kokonaisuutta entistä vaikuttavammaksi, kertoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut näkyvät edelleen suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta. Ylen suorat lähetykset tuovat tervetulleen lisän ja Veikkausliigassa uskotaan tv-näkyvyyden olevan merkittävässä roolissa sarjan kiinnostavuuden edelleen kasvattamisessa.

- Veikkausliigan ja Ylen yhteistyön jatkuminen Ruudun tuotantokokonaisuuden lisäksi on mahtava asia niin Veikkausliigalle, Veikkausliigan seuroille kuin myös kasvaneelle seuraajakunnallemme. Olimme päättyneellä kaudella erittäin vahvalla kasvukäyrällä stadionien yleisömäärien ja tv-tuotantojen tavoitettavuuksien osalta.

- Tämä sopimus antaa meille osaltaan vahvaa selkänojaa tavoitteessamme saada uusia ihmisiä kiinnostumaan Veikkausliigan tarinoista, persoonista sekä elämyksistä, joita sarjamme tarjoaa kaikille jalkapallon ystäville, iloitsee Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Ylen ja Nelonen Median sopimus koskee Veikkausliigan lisäksi Kansallisen Liigan ja Superpesiksen otteluita.

Lisää uutisia