AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2023

​"Uskomme että pystymme voittamaan" – HJK:n Bojan Radulovic lähtee kaatamaan Aberdeenia

​"Uskomme että pystymme voittamaan" – HJK:n Bojan Radulovic lähtee kaatamaan Aberdeenia

Bojan Radulovic lähtee voitto mielessä Aberdeenia vastaan. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK kohtaa UEFA:n Konferenssiliigan lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussaan torstaina Aberdeenin.

Joukkueet kohtasivat aiemmin syksyllä Skotlannissa ja tuolloin pisteet jaettiin maalein 1-1.

- Tiedämme, että edessä on kova ottelu. Aberdeen on hyvä ja vahva joukkue, kuten näimme jo vierasottelussa. Pelaamme omien faniemme edessä ja odotan hyvää ottelua. Pyrimme saamaan kaiken irti itsestämme ja toki haemme voittoa, Aberdeenissa HJK:n maalin viimeistellyt Bojan Radulovic kertoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

- Oli tietysti mukava tehdä maali vierasottelussa. Pelasimme hyvin silloin ja olisimme ehkä ansainneet enemmän kuin tasapelin.

HJK on edelliset kolme viikkoa keskittynyt harjoitteluun, sillä otteluita ei ole ollut sitten Eintracht Frankfurtin kohtaamisen. Radulovicin mukaan asetelmat torstaille ovat tämän myötä hiukan kahtalaiset.

- On varmasti pieni hankaluus, kun emme ole pelanneet muutamaan viikkoon. Toisaalta Aberdeen voi olla vähän väsynyt, koska heillä puolestaan on alla paljon kovia pelejä, Radulovic miettii.

Aikainen talvi on tuonut pientä haastetta HJK:lle harjoitteluun, mutta torstaiksikin ennustettu pakkaskeli voi olla myös selkeä etu.

- Totta kai tähtäämme vielä lohkon kolmossijaan ja uskomme, että pystymme tämän ottelun voittamaan. Kaikille vastustajille on vaikea pelata tällä alustalla ja tässä säässä.

HJK-Aberdeen Bolt Arenalla torstaina 30.11. kello 19.45.

Lisää uutisia