AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2023

​"Monelle meistä viimeinen kotiottelu" – Toni Korkeakunnaksen mukaan HJK uhkuu näyttöhaluja

​"Monelle meistä viimeinen kotiottelu" – Toni Korkeakunnaksen mukaan HJK uhkuu näyttöhaluja

"Toke" vakuuttaa HJK:n syttyvän torstain otteluun. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK kohtaa torstaina skotlantilaisen Aberdeenin UEFA:n Konferenssiliigassa ja hakee lohkovaiheen ensimmäistä täyttä pistepottiaan.

HJK:n edellisestä ottelusta on vierähtänyt kolme viikkoa ja talvinen sää on tuonut omat haasteensa harjoitteluun ja valmistautumiseen torstain koitokseen.

- Lähtökohdat eivät ole kaikista helpoimmat, kun hangen keskellä on treenattu ilman pelejä. Meillä on kuitenkin ollut yli 20 pelaajaa käytössä koko ajan ja pelasimme taas viime viikolla kovan sisäisen ottelun. Paljon on pelattu sen lisäksi pienpelejä ja toki keskitytty torstain otteluun, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

- Ehkä keli on kuitenkin meille suurempi etu, vaikka tämä kylmyys on meidän valmistautumiseemme toki myös vaikuttanut. Aika talvista on kuitenkin torstaillekin ennustettu.

Jatkopaikka on HJK:ta karannut, mutta motivaatio on kuitenkin korkealla. Edessä on viimeinen ottelu tällä kaudella kotiyleisön edessä ja useampi pelaaja hyvästelee samalla kotikannattajat – kuten myös Korkeakunnas itse.

- Joukkueessa on hyvä henki ja halu näyttää. Koimme, että Aberdeenista olisi voinut voitonkin ottaa, joten nyt on kova halu ottaa se voitto. Tämä on myös kauden viimeinen kotiottelu ja monelle meistä viimeinen kotiottelu HJK:ssa, joten näyttöhaluja taatusti riittää.

- Totta kai tämä merkitsee minullekin paljon, haluan voittaa viimeisen kotiotteluni täällä, "Toke" sanoo.

Korkeakunnas luottaa myös kotikenttään ja HJK lähtee kääntämään vieraissa Aberdeenia vastaan pelattua tasapeliä nyt voitoksi.

- Edellisottelussa Frankfurtia vastaan olimme pitkään niskan päällä ja olisimme mielestäni ansainneet pisteen. Tänne ei kenenkään helppo tulla pelaamaan, olemme valmiita pistämään myös Aberdeenin ahtaalle.

HJK:n ja Aberdeenin kohtaaminen Bolt Arenalla vihelletään käyntiin torstaina 30.11. kello 19.45.

Lisää uutisia