AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 14.11.2023

Aatu Hakalan ura jatkuu Kuopiossa

Aatu Hakalan ura jatkuu Kuopiossa

Kuopio kutsuu. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura kertoo verkkosivuillaan, että seura ja maalivahti Aatu Hakala ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Vantaalaislähtöinen maalivahti on vartioinut FC Hakan maalia viimeiset kolme kautta ja hakee nyt uusia haasteita Kuopiosta.

Juuri päättyneellä Veikkausliigakaudella Hakala vartioi FC Hakan maalia 24 ottelussa täydet minuutit ja lisäksi torjuntavastuuta tuli myös Liigacupissa ja UEFA Europa Conference Leaguen karsinnoissa. Nollapelejä Veikkausliigassa tilastoihin kirjattiin viime kauden aikana neljä kappaletta. Vantaalaislähtöinen maalivahti pelasi ennen Hakaan saapumista IF Gnistanin paidassa kolme vuotta ja nuorukainen sai torjuntavastuuta ennen siirtoa Valkeakoskelle Miesten Ykkösessä.

23-vuotias maalivahti saapuu Kuopioon hyvillä mielin ja uskoo pystyvänsä kehittymään keltamustissa entisestään.

- Kuopio houkutteli minua, sillä täällä on todella hyvä ympäristö tehdä hommia. Pääsen uusien valmentajien ja pelaajien kanssa tekemään töitä ja varmasti kaikista on paljon opittavaa. Minusta tuntuu, että tämä oli minulle tässä kohti oikea paikka kehittyä ja ottaa seuraavia askeleita uralla, kertoo Hakala.

Lisää uutisia