AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 11.11.2023

Teemu Tainio uudesta pestistään Aamulehdelle: "Tässä ammatissa kaikki tapahtuu nopeasti"

Teemu Tainio uudesta pestistään Aamulehdelle: "Tässä ammatissa kaikki tapahtuu nopeasti"

Teemu Tainion valmentajaura jatkuu Kyproksella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kyproslainen liigajoukkue AEL Limassol tiedotti Toni Koskelan päävalmentajasopimuksesta lokakuun puolivälissä. Teemu Tainion valmennuspesti lyötiin lukkoon pari viikkoa myöhemmin.

- Kuten aiemmin sanoin, tässä ammatissa kaikki tapahtuu nopeasti. Koskelan Toni otti yhteyttä ja kyseli apuriksi. Tässä sitä ollaan, kuusi edelliskautta FC Hakassa työskennellyt Teemu Tainio tiivistää Aamulehdessä.

Tainio kertoo, että hän etsi ensisijaisesti ykkösvalmentajan paikkaa.

- Virityksiä oli lähinnä Yhdysvaltoihin, mutta ajankohta oli huono. Olisi pitänyt odottaa kauden päättymiseen asti. Ellen olisi tarttunut tähän tilaisuuteen, huonoimmassa tapauksessa olisin ollut tammikuussa ilman seuraa, Tainio kuvailee.

- En ole katunut päätöstäni hetkeäkään. Kaikki on toiminut hienosti. Tämä on erittäin ammattimaisesti toimiva seura. Täältä löytyy paljon uusia juttuja, joita huippuorganisaatiot hyödyntävät valmennuksellisesti. Opettelu vie oman aikansa. Yksi asia ei ole muuttunut miksikään – täälläkin pallo on pyöreä, Tainio summaa.

Lisää uutisia