AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 11.11.2023

"Huhut lähdöstäni voidaan nyt unohtaa" - Calum Ward jatkosopimukseen AC Oulun kanssa

"Huhut lähdöstäni voidaan nyt unohtaa" - Calum Ward jatkosopimukseen AC Oulun kanssa

Calum Ward kuuluu AC Oulun runkopelaajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Calum Ward ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2024 ja siinä on lisäksi vuoden seuraoptio.

Ward aloittaa jo kolmannen kauden AC Oulun nutussa ja on pelannut lähes kaikki Veikkausliigaottelut menneiden kausien aikana. 23-vuotias liimanäppi on kehittynyt tasaisen varmasti viimeisen parin kauden aikana, ollen joukkueen ehdottomia tukipilareita menneillä kausilla.

- Olen todella onnellinen jatkosopimuksesta Oulussa. Huhut lähdöstäni muualle voidaan nyt unohtaa ja jään seuraan. Odotan innolla uusia haasteita ensi kaudelle ja aion olla varmistamassa, että saavutamme vähintäänkin ylemmän loppusarjan paikan.

- Henkilökohtaiset tavoitteeni ensi kautta varten ovat tietysti parantaa edelliskaudesta ja ottaa enemmän vastuuta johtajana ja kokeneempana joukkueen jäsenenä, sillä tämä on nyt kolmas kauteni seurassa. Haluan ehdottomasti pitää enemmän nollapelejä ensi kaudella, viime kausi oli heikko ja ei ollut riittävän hyvä suoritus joukkueena. Haluan, että ensi kausi on minun urani seuraava isompi kehitysaskel kohti seuraavaa tasoa, mikä ja missä se ikinä onkaan, Ward sanoo.

Wardin jatko on erittäin iloinen asia AC Oululle ja tärkeä palanen ensi kauden joukkueessa on nyt varmistettu.

- Hienoa, että saimme Calumin nimen jatkosopimuspaperiin! Hän on noussut yhdeksi Veikkausliigan kärkimaalivahdeista ja ottajia olisi ollut muuallakin. Calumin ehdottomia vahvuuksia ovat pelinavaaminen ja maalin puolustaminen. Yhteistyö niin hänen kuin myös muiden maalivahtien kanssa on sujunut loistavasti. Calum on hyvä oppimaan asioita ja mikä tärkeää, haluaa kehittää itseään jatkuvasti. Odotan mielenkiinnolla tulevaa harjoituskautta ja sitä, että pystyn olla luomassa Calumille ja muille maalivahdeille ympäristöä, jossa heidän kehittymisensä jatkuu, AC Oulun maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen luonnehtii.

- Erittäin iloinen, että Calumin kanssa päästiin yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Ollut joukkueen tukipilari jo pitkän aikaan ja odotukset hänen suhteen jatkossa ovat vielä korkeammalla, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen säestää.

Lisää uutisia