AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2023

Ryan Mahuta jatkaa Hakassa - "Valtavasti potentiaalia vaikka kuinka pitkälle"

Ryan Mahuta jatkaa Hakassa - "Valtavasti potentiaalia vaikka kuinka pitkälle"

Ryan Mahuta pelasi vahvan kauden Hakassa. (Kuva: Jussi Rämä)

Päättyvällä kaudella läpimurtonsa Veikkausliigaan ja samalla Tehtaan kentän yleisön sydämiin iskenyt Ryan Mahuta jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella.

Miehen sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, minkä seura luonnollisesti halusi käyttää.

- Ryan on lahjakas nuori pelaaja, joka kehittyi hienosti kauden aikana! Hänessä on valtavasti potentiaalia mennä vaikka kuinka pitkälle, joten olemme todella tyytyväisiä ensi kauden sopimuksesta, toimitusjohtaja Olli Huttunen suitsuttaa.

21 -vuotias puolustaja itse on niin ikään mielissään, että pelit jatkuvat tutussa ympäristössä.

- Hyvät fiilikset jatkosta! Tiedetään seuran kanssa että mihin jäätiin niin on helppo jatkaa kehityskohteiden parantamista.

Mahuta oli päättyneellä kaudella liigan toiseksi paras syöttäjä seitsemällä maalisyötöllään. Lisäksi vahvasta vasemmasta jalastaan tunnettu mies teki kaksi maalia, joten ylöspäin homma toimi erinomaisesti. Kehityskohteekseen mies näkeekin keskittyä omaan puolustuspelaamiseen.

- Puolustussuuntaan yksilöpuolustamista pitää kehittää ja että oma peli pysyy ehjänä pelin alusta lähtien.

Joukkueen osalta mies on vielä odottavaisin mielin, mutta tuore päävalmentaja vaikuttaa tehneen positiivisen ensivaikutelman.

- En ole tavannut uutta valmentajaa. Ajatukset hänestä on että arvot ovat kohdillaan ja tietää millaista jalkapalloa pelataan seuraavalla kaudella.

Ryan Mahutan sopimuksen myötä Hakalla on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta: Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola ja Ryan Mahuta.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia