AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2023

"Ollaan vasta puoliajalla" - Honka vahvassa vireessä haastamaan VPS:aa

"Ollaan vasta puoliajalla" - Honka vahvassa vireessä haastamaan VPS:aa

Kuva: Juhani Järvenpää

FC Honka jatkaa kamppailua eurocup-paikoista kaadettuaan AC Oulun lauantaina vakuuttavasti maalein 5-0.

Esitys kentällä lauantaina sai korkean arvosanan Hongan päävalmentaja Vesa Vasaralta.

– Olemme pelanneet aikalailla samoilla pelaajilla ja valmistautumisaika oli aika lyhyt, pystyimme silti olemaan valmiita ottelun alussa. Saimme puolustettua ylhäältä ja saimme alkuun yhden maalin, joka oli todella tärkeä. Vastustaja tuli sen jälkeen hyvin takaisin peliin ja jouduimme puolustamaan pitkiäkin aikoja, taistelemaan se hetki läpi. Onneksi olimme tänään erikoistilanteissa tehokkaita, se auttoi meitä paljon.

Honka pystyi kuitenkin iskemään ennen taukoa vielä kahdesti.

- Kun saimme kolme maalia eteen niin joukkue näytti silti koko ajan työläältä ja teki yhdessä hommia. Sitä kautta ei tullut mitään ongelmia toisella jaksolla. Saimme vielä kaksi hyvää maalia siihen toisellekin jaksolle.

Vasara muistutti kuitenkin, että tehtävä on vielä kesken.

- Täytyy olla todella tyytyväinen, ymmärtäen toki että tässä ollaan europlayoffeissa vasta tavallaan puoliajalla, nyt on finaali vielä edessä. Kuitenkin tässä on kolme päivää välissä siihen, se auttaa vähän. Nyt mietimme vain seuraavaa peliä ja haetaan siihen jälleen vahvaa joukkuetekemistä. Olemme nyt löytäneet hyvän meiningin, pidetään siitä kiinni ja jatketaan tästä, totesi Vasara ottelun jälkeen.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia