AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2023

​Veikkausliigan karsinnan avausosa maalittomaan – ratkaisu sunnuntaina

​Veikkausliigan karsinnan avausosa maalittomaan – ratkaisu sunnuntaina

Gnistan ja IFK Mariehamn jäivät osumitta. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan karsinnan ensimmäinen osaottelu Gnistanin ja IFK Mariehamnin välillä päättyi keskiviikkona Oulunkylässä lukemin 0-0.

Ottelu alkoi pirteästi ja molemmat joukkueet pyrkivät rakentamaan peliä järkevästi ja samalla kumpikin puolusti erittäin tiiviisti ja tila oli vähissä. Gnistanin ensimmäinen maalipaikka tuli 25. minuutilla, mutta pusku kilpistyi maalikehikkoon.

IFK Mariehamn sai paremmin otetta avausjakson puolivälin jälkeen. 41. minuutilla vasemmalta laidalta lähtenyt hyökkäys aiheutti pientä kaaosta Gnistanin maalilla, mutta osumaa ei muutamastakaan paikasta huolimatta nähty.

IFK Mariehamn hali tauolla ja sen jälkeen tuoreita jalkoja kentälle ja reilun tunnin pelin jälkeen Jamie Hopcutt tarjoili hyvän paikan Délle, mutta tämä ei saanut kunnon osumaa palloon. Tämä jäi myös toisen jakson parhaaksi paikaksi ja osumia Mustapekka Areenalla ei nähty.

Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan Wiklöf Holding Arenalla tulevana sunnuntaina kello 15.00.

Lisää uutisia